=_kLik2 atas ni_=

::TAUKE BLOG::

My Photo
Labuan F.T, Malaysia
*** Labuan.23years old.Optometry student.UIA Kuantan.Herbalife Distibutor.wink;) ***

Followers

~Let's start counting~

Tuesday, October 4, 2011

Herbalife Herbal Aloe Concentrate: Perut Selesa,Jiwa Bahagia!




Herbalife Herbal Aloe Concentrate mengandungi semua kebaikan dari jus aloe(lidah buaya) dengan rasa citrus untuk kesihatan sistem penghadaman kita. Ia membantu membersihkan segala dalaman kita terutamanya usus serta sistem penghadaman kita dengan enzyme dan nutrisi dari aloe vera(lidah buaya) ni.

Lidah buaya dikenali dengan mengandungi 75 vitamin serta enzyme,mineral dan asid amino(protein).

Cara pengambilan Herbal Aloe Herbalife:
Mix 2-3 penutup penuh untuk satu liter air minum. Ia boleh juga dicampur bersama Teamix Herbalife.

Stress,coffee,asap rokok dan tabiat pemakanan yang tidak betul akan memberikan kesulitan kepada perut kita serta sistem penghadaman. So, minuman aloe ini akan membuatkan perut lebih selesa setelah membersihkan usus dan improve sistem penghadaman. Perut selesa,jiwa bahagia!

Kebaikannya?
  • membantu pembersihan dalaman dan kesihatan seluruhnya
  • melegakan sistem penghadaman dan perut yang tidak selesa
  • rasa citrus(macam oren) yang sedap!!
  • pembakar lemak yang hebat untuk program lose weight anda!
  • boleh dicampur dalam jus atau minuman anda!

ALTERNATIF SEMULAJADI KEPADA AIR BERKARBONAT!

Seandainya anda telah minum banyak air berkarbonat. Atau sangat ketagih kepada kopi atau teh(kecuali TEAMIX!),sedar tak sedar korang dah mengambil 6 tehsudu gula. Tu baru segelas! Artificial sweetener(pemanis tak ori laa) hanya membuatkan korang berasa lapar(oh,sangat tak cool lagi-lagi bagi orang yang nak lose weight tu!)

Lidah manis? daripada korang makan benda-benda manis yang tak tentu dan tak bagi tenaga langsung,cuba try test HERBAL ALOE CONCENTRATE ni! Dah laa rasa citrus mcm oren, baik untuk kesihatan dan AUTOMATIK bersihkan usus korang yang dah sumbat macam-macam makanan selama ni! cool~~~

Air.Air.Air. Setiap kali doktor pesan,"minum 8 gelas air sehari". Susah ke? TIDAK! Minuman herbal aloe turut bantu korang untuk memenuhi keperluan harian ni sambil memberikan kebaikan kepada sistem penghadaman..sukanya!!=)

Nikmatilah segala kebaikan yang diberikan pada tumbuhan lidah buaya ni dan jangan terkejut bila dah minum Herbal Aloe ni, kulit muka dan rambut mengalami perubahan positif.

Camna boleh gitu? Sebab dalaman dah bersih,dah molek semuanya, luaran pun mestilah cantik-cantik saja kan!!

Usus bersih,organ-organ bersih,mana boleh timbul jerawat lagi!!=)

Orang-orang bermasalah nak 'membuang' amat digalakkan minum ya!
^_^

Berminat?
sila emailkan soalan/permintaan + maklumat korang di sini ya!
zai90_uia@yahoo.com


p/s: side-effects? orang yang jarang pi tandas akan kerap ke tandas untuk 'membuang' setiap pagi ye! harap maklum~..[ xkan tak nak 'buang' kuttt?? ]


Love,

3 komen! Ting-Tong...:

hiedah said...

salam, saya ni ada gastrik.kalau minum produk ni adakah kesan negatifnya?
bolehkah dengan meminum produk ini sahaja dapat menurunkan berat badan?

Roxy zai said...

@hiedah

wslm, aloe vera baik utk penghadaman. seelok2nya isi perut dulu dan beri masa 20-30minit utk penghadaman perut baru minum minuman ni. minuman ni bantu penghadaman yg baik tp bukan pilihan terbaik utk 100% turunkan berat badan. antara kesan lepas pengambilan ni,akan nmpak perubahan pd sistem penghadaman n kulit yg lebih sihat(pengalaman sndiri)=)

Anonymous said...

berapa ?

~ Tip Top Habess!! ~


Powered By: Blogger WidgetsTop Commentators Widget for Blogger