=_kLik2 atas ni_=

::TAUKE BLOG::

My Photo
Labuan F.T, Malaysia
*** Labuan.23years old.Optometry student.UIA Kuantan.Herbalife Distibutor.wink;) ***

Followers

~Let's start counting~

Sunday, June 27, 2010

HERBALIFE TEA MIX

Kalau korang nak tahu, dulu saya fikir orang yang ambik Herbalife ni untuk orang yang memang nak kurus jaa. Tapi saya silap coz Herbalife ni ada banyak jenis dan bagi khasiat yang berlainan bagi individu2 itu sendiri.


Saya tak berapa arif nak cakap pasal Herbalife ni tapi buat masa sekarang saya tengah ambik Herbalife Tea Mix.

Tea ni bagus untuk:-

  • memberi tenaga
  • mengawal berat badan
  • membakar kalori dan lemak dengan lebih cepat
Selebihnya saya rasa lebih baik rujuk pada yang pakar;). Kena minum teh ni satu botol mineral besar dengan hanya satu teaspoon kecik tapi jangan lupa minum air suam dengan banyak.^_^


Dulu saya ambik Formula 1 PROTEIN SHAKE. Yang ni bertujuan untuk menggantikan pemakanan kita dengan protein shake.



Ia mengandungi nutrisi yang mencukupi. Saya ambik ni sebagai sarapan dan makan malam saya tapi lunch tu macam biasa ja.
So far, saya dah hilang 1 kg dalam seminggu. Weeee^_^..Tapi bukan senang tau nak maintain berat. :(


Berat saya bukanlah obese tapi kalau boleh saya nak turunkan dari 61kg*berat terkini* kepada 57 atau 58kg..tapi x mau laa sampai nampak macam tulang rangka..haha..tak lawa!^_^



Jangan bergantung harap 100% dengan minuman2 ni saja. Kena juga buat aktiviti fizikal macam jogging atau skipping. Baru laa sihat! ^_^



Korang tunggu apa lagi? Kalau rasa diri tu kurus jaa dan langsung tak naik berat, ambik laa herbalife. Ada masalah muka pun leh runding dengan Herbalife. Macam2 ada laa herbalife ni..
So, tunggu apa lagi...? Cubalah!!^_^


p/s: saya takkan jdi aneroxia..haha dun worry=p


p/s/s: Ada gaya promoter pula kaaa??hahaha~

love,

7 komen! Ting-Tong...:

ardinihumaira said...

dni dalam sebulan ada ambik tea mix (sebab pemalas aka jimat). tapi F1 lom amik lagi sbeab tak cukup bajet.. besela dear.. orang nak wat persiapan pertunangan ni banyak nak pk bajet ;p hehehe.. seronoknya minum tea mix ni boleh buat kita rs sangat bertenaga. sampai tak leh tdo.. :D

heart~ said...

dengar cite herbalife ni mmg bgus =)

baincardin said...

Mcm mana kalau binatang ada Facebook ??? :P

norsyahirah said...

kam0o msti tinggi kn..sbb bdn kamo0 nmpk kurus aje..huhu..

bt0l..kurus sgt p0n ta lawa..(>.<)

c0co said...

hi dear, coco here ^^ i google about tea mix.. and i found ur blog... btw, may i know wat do think about herbalife? is the tea concentrate a must??^^


www.icoco.me

LanaBusyBee said...

zai, boleh email akak x bg list price herbalife? firbee@gmail.com...tq ya ^^

KentRo Msia said...

Sekarang ramai distributor herbalife juga jadi distributor kami untuk menjual Penapis Air kerana
Herbalife ini mesti di campur dengan air yang bersih dan tidak ada bacteria dan chemical seperti clorine
dalam air supaya ya menjadi lebih effective.
Puan boleh menjadi distributor kami dan kami akan memberi support etc dan puan dapat commision yang lebih dari menjual herbalife sahaja.Untuk Keterangan lanjut dan
Kalau minat boleh email ke enquiry@mishkaat.com.my
Terima Kasih
Azmina Zein
Sales & Marketing executive

~ Tip Top Habess!! ~


Powered By: Blogger WidgetsTop Commentators Widget for Blogger