=_kLik2 atas ni_=

::TAUKE BLOG::

My Photo
Labuan F.T, Malaysia
*** Labuan.23years old.Optometry student.UIA Kuantan.Herbalife Distibutor.wink;) ***

Followers

~Let's start counting~

Saturday, May 15, 2010

Komik Anak-Anak Sidek!!!






Masa tengok mtch badminton kat TV tu,
ternampak laaa Datuk Misbun..
Then, teringat pula komik anak2 sidek yang saya slalu baca masa kecik2 dulu!!


anak2 sidek


Buat budak2 zaman moden memang tak sempat laa baca komik2 dorang ni,
melainkan ada abang kakak dorang simpan kat mana2..


Hehehe, maafkan saya pula yerr adik2 sekalian,
saya tak tau ke mana daa komik2 saya pegi..
Hilang digigit tikus kot!
hoho..


Haaa..ni laaa hero2 anak2 sidek!!

BUN

AJIB

ALAN

AMAN

ADUL


Comel2 kan mereka ni..
Walaupun comel, tapi nakal..
Lagi2 Ajib yang jahat tuu..
Hishh..!!=p


Ni pula GELANGGANG,RAKET,SHUTTLE DAN KERUSI^_^




P/S: Sapa kata komik tak best?? banyak pengajaran tau komik anak2 sidek ni..^_^..Inilah BUATAN MALAYSIA!!=P


LOVE,

7 komen! Ting-Tong...:

Anonymous said...

da prenh baca,kt libry pun kdg2 ada.ngih3.best!

Atiqah Solehah Jamil said...

dulu dalam tv pon ade siar cite anak2 sidik..
hehe... best2 la cite dia!

Sarah Kushairi said...

Komik ni memang best la! Rasanya nanti nk tulis surat kat Raja Azmi suruh terbitkan balik komik2 ni jadi satu special edition. Hehe.

MangkOk cHenTa ♂ said...

lame giler dah x bace komik2 ni...huuu~

ieQa sWetLuv said...

suke sgt tgk anak2 sidek dlu..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

komek paling diminati

alongxp said...

huhu...dulu xpnh miss bace komik nih... skang kerja dan menetap dibanting,ari2 lalu dpan umah ank2 sidek nih... tp mmg kat banting ni, aktifla ngan suka badmintonnye...

~ Tip Top Habess!! ~


Powered By: Blogger WidgetsTop Commentators Widget for Blogger