=_kLik2 atas ni_=

::TAUKE BLOG::

My Photo
Labuan F.T, Malaysia
*** Labuan.23years old.Optometry student.UIA Kuantan.Herbalife Distibutor.wink;) ***

Followers

~Let's start counting~

Tuesday, May 25, 2010

Pati Ayam BRANDS

Pagi2 lagi saya dah minum PATI AYAM BRAND..
Untuk kesihatan badan dan minda saya=p




Ada orang suka rasanya dan ada juga tak suka. Tapi saya SUKA!
Sedap apa Pati ayam ni, takda rasa pelik pun dengan rasanya..*brapa banyak rasa plak daa*


Ada 6 botol semuanya dalam kotak yang kitorg slalu beli. Actually ada banyak jenis laa, ada yang botol sekotak, but untuk yang 6 botol sekotak ni harganya RM26. Mahal kan?huhu..but untuk kesihatan, kitorang tak kisah^_^

Pati ayam BRANDS ni ada banyak jenis, antaranya:

1) BRAND'S® Essence of Chicken
2) BRAND'S® Essence of Chicken with Cordyceps
3) BRAND'S® Essence of Chicken with American Ginseng
4) BRAND'S® Essence of Chicken with Tangkwei
5) BRAND'S® Essence of Chicken with Lingzhi

setiap jenis minuman ada khasiat tersendiri yang bersesuaian dengan keperluan korang, boleh klik sini untuk ketahui minuman yang bersesuaian dengan keperluan korang--> INFO BRANDS


Minuman ni bukan saja untuk orang dewasa, budak2 pun boleh ambik. Untuk maklumat lebih lanjut, klik sini--> BRANDS ALPHAS


Pati ayam BRANDS ni langsung tak guna bahan2 perisa, takda kolesterol dan takda lemak la..=)

Antara kebaikan pati ayam BRANDS ialah:

- Memberikan tenaga sepanjang hari
- Mengawal pengambilan gula dalam badan
- Menghilangkan keletihan
- Mengembalikan tenaga dan kekuatan fizikal
- Memperbaiki kepekaan kita
- Membantu sistem badan menyerap dan mempergunakan sepenuhnya nutrisi penting seperti zat besi



Jadi, ambillah pati ayam BRANDS setiap hari untuk anda dan keluarga anda!

p/s: SAYA PUN GENERASI HEBAT!..ahaks~=)


love,

9 komen! Ting-Tong...:

ardinihumaira said...

dni minum yang inners hine tu.. sedap ^___^ hehe

Anonymous said...

saya student..adakah ianya membantu saya dalam pembelajaran harian saya? actuallly saya nie seorang yang lambat pick up n mudah lupa..agak2nya adakah ia membantu??hehe

Roxy zai said...

@Anonymous

haha..sy pun student juga tp x perasan pula dgn study performance sy masa minum ni. kalau nak kata membantu mungkin ya sbb ape2 yg baik utk tubuh insyaallah dpt membantu smua..^^

Anonymous said...

saya bingung sangat2 tau xawak..hehe..sbb refer to dis link http://ibuprita.suatuhari.com/kaldu-ayam-bikin-otak-encer/
kajian yg dibuat trhadap pelajar2 yg mggunakan pati ayam nie mnjukkan respon yg positif..kalo cik manis Roxy pun xpasti, sy yg belom try nie lagilaa xpasti..T_T..
just saya nak mmpertingkatkan daya mental jer,,hehe
p/s-nak beli mahal dikhuatiri xberbaloi..heheh2..;)

Roxy zai said...

@Anonymous

encik/cik anonymous..boleh sy tau nama kamu? lg selesa seandainya kita mengenali nama. btw, dr pandangan sy sendiri,pati ayam tggi dengan protein selain dr khasiat lain dan protein sgt penting dlm pembentukan tisu/otot dan lebih2 lagi perkembangan otak. untuk bacaan dan maklumat lanjut: http://www.medic.usm.my/news_release_detail.php?idnews=35

Anonymous said...

wa minum pati ayam brands ni ada caranya untuk hilangkan bau ubat yang kuat....u ambil mangkuk isi air panas mendidih dan buka penutup botol pati ayam brands rendam dalam mangkuk 2 3 minit dan minum pasti sedap.

Roxy zai said...

@Anonymous

Waaaa...bagus2! tips berguna..thanks!;)

Anonymous said...

wa paling suka apabila sebelum kukus lala, wa cuci siap buka kulit lala potong kunyit tabur kat lala dan bubuh sedikit kicap cair masin dan kukus....lepastu sebotol pati ayam brands tu wa buka penutup rendam dalam air panas beberapa minit apabila lala sudah siap kukus siram pati ayam brands setengah botol atas lala sedap....

Anonymous said...

chicken essence is the best in my life!

~ Tip Top Habess!! ~


Powered By: Blogger WidgetsTop Commentators Widget for Blogger